Luizentas enkele stuks

De luizentas ENKELE STUKS is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke dessins. De luizentas  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een aantrekkoord met stopper. Onze luizentas is de enige die goedgekeurd is door de v.v.l.m. en is gemaakt polykatoen dat lang meegaat. De luizentas is wasbaar op 60 graden en blijft als nieuw en worden dan ook sinds 1983 met succes gebruikt op diverse scholen en kinderdagverblijven.

Deze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten:
1 stuk 14,95
2 stuks 21,95
3 stuks 28,45
4 stuks 34,95
5 stuks 39,95

Wilt u ook de naam van uw kind op de luizentas, dan komt er 5,00 euro per naam bij.

Om onze luizentassen te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizentas.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizentassen toe.  Indien u de luizentassen bedrukt wilt hebben geef dat in uw mailtje aan dan nemen wij contact met u op.

BESTEL HIER uw luizentas 

 

 

Belangrijk: Onze luizenzakken of luizentassen zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizenzakken of luizentassen uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizenzakken of luizentassen is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizenzakken of luizentassen.

 

home